Suomeksi | In English

Marva Group

Media

Media

Marva Media vastasi tiedonvälityksen murrokseen yhdistämällä media- ja painotoimintansa yhdeksi monimediayhtiöksi. Tunnetut raumalaiset brändit löytyvät nyt Marva Media -nimen alta. Perinteikästä, vahvasti paikallista mediaa luotsaa eteenpäin Marva Median johtaja Reima Numminen.

SANOMALEHTI

Länsi-Suomi on Rauman talousalueella päivittäin ilmestyvä puolueeton sanomalehti. Se on levikiltään hyvin laaja: Raumalla ja ympäristökunnissa lehden kokonaistavoittavuus on noin 59 000 lukijaa (KMT 2016), ja se jaetaan lähes 100-prosenttisesti suoraan tilaajille varhaisjakelussa. Lehden lukijamarkinointiosasto tekee yhteistyötä valtakunnallisten sanomalehtien kanssa ja jakaa niitä oman alueensa varhaisjakelussa.

KAUPUNKILEHTI

Marva Media uudisti kaupunkilehtensä alkuvuonna 2014. Uusi Rauma on nyt Raumalainen ja se ilmestyy kahdesti viikossa Rauman talousalueella. Riippumattoman kaupunkilehden lukijapeitto kattaa 90 prosenttia koko Rauman talousalueesta. Raumalainen on vahvasti paikallinen media. Siitä kertoo myös kerran vuodessa paikallisella murteella julkaistava raumankielinen erikoisnumero, Raumlaine (entinen Uus Raum). Vuoden kaupunkilehti –titteli on voitettu Raumalle kolmeen kertaan.

KAUPUNKISOVELLUS

Kamu on kaupunkisovellus, joka niputtaa yhteen Rauman seudun tapahtumat, kaupungin kiinnostavimmat kuulumiset, lounasrauman ja ravintolalistauksen. Sovellukseen tehdään sisältöä nuorten aikuisten vinkkelistä, mutta yläikärajaakaan appsin käyttäjillä ei ole. Kamu-jengiä yhdistää aktiivinen arki ja kiinnostus seudun tapahtumiin.

PAIKALLISRADIO

Paikalliseen uutis- ja viihdeohjelmatarjontaan keskittynyt Radio Ramona on yksi Suomen menestyvimmistä paikallisradioista. Se on vakiinnuttanut asemansa Rauman talousalueen johtavana musiikkiradiona aikuisten keskuudessa. Vuonna 1988 aloittaneen paikallisradion kuuluvuusalue kattaa kaikki Rauman talousalueen kunnat. Valtakunnallisessa vertailussa Ramona on sijoittunut alan parhaiden toimijoiden joukkoon: ympäri vuorokauden ohjelmistoa tarjoava Ramona on valittu kolmesti Vuoden Radioksi.

VERKKOPALVELUT

Marva Median verkkopalveluja ovat uutissivusto LS24.fi, viihde- ja vapaa-ajan tarjontaan keskittyvä Raumalainen.fi, valtakunnallinen jääkiekkosivusto Kiekkoareena.fi sekä palvelusivustot Lounasrauma.fiAsuntorauma.fi ja Autorauma.fi. Myös Ramona palvelee verkossa: radioramona.fi.

 

Marva Group Oy, Susivuorentie 2, PL 5, 26101 Rauma