Suomeksi | In English

Marva Group

Lämpömuovaus

Lämpömuovaus

SATATUOTE

Satatuote valmistaa ja kehittää lämpömuovausmenetelmällä pakkauksia ja logistiikkaratkaisuja, joita asiakkaamme käyttävät automaatiolinjoilla Euroopassa.

Satatuotteen päätoimialoja ovat lääke- ja elintarviketeollisuus. Lääketeollisuuden puolella Satatuote on erikoistunut kuljetusalustaratkaisuihin. Suunnitteluosaaminen ja laatujärjestelmien tinkimätön noudattaminen on vaatimus Satatuotteen yhteistyölle maailman johtavien lääkeyritysten kanssa.

Elintarviketeollisuutta Satatuote palvelee valmistamalla korkealaatuisia ja hygieniatasoltaan suorituskykyisiä pakkauksia. Satatuotteen toimitusjohtaja on Heikki Marva.

VISIO - Forming success in Europe

Haluamme nousta menestyväksi ja arvostetuksi eurooppalaiseksi lämpömuovausratkaisujen toimittajaksi. Tavoitteemme on, että eurooppalaiset asiakkaat tuntevat ja tunnistavat osaamisemme ja tapamme toimia. Johdamme osaavaa ja aikaansaavaa henkilöstöä pitkäjänteisellä yrityskulttuurilla. Menestys tekee meistä kannattavan ja kehittyvän suomalaisen perheyhtiön Euroopassa.

SATATUOTTEEN HISTORIA JA YRITYSTARINA

Satatuotteen juuret ovat vuodessa 1945, jolloin Olavi Marva perusti yhtiön valmistamaan ruskeita paperipusseja Oy Alko Ab:lle. Vuosikymmenten kuluessa yhtiö on kehittänyt pakkausratkaisujaan kartonki- ja muovipakkaamisen kautta tämän päivän lämpömuovaustekniikalla valmistettaviin pakkauksiin.

2010-luvulla Satatuotteen toiminnan ytimen muodostaa vaativa, lääketeollisuuden laatujärjestelmien mukainen projektiosaaminen ja pakkausten valmistaminen elintarvike- ja muulle teollisuudelle. Yhtiön henkilöstöllä on voimakas sitoutuminen omistaja-arvoihin ja vision toteuttamiseen kapeassa niche-markkinassa. Visioon liittyy osaamisen kehittämisen lisäksi merkittävä kasvu Euuroopan markkinoilla. Yhtiöllä on myyntikonttori Stuttgartissa ja logistiikkapalvelut Tšekin Plzenissä.

 

Marva Group Oy, Susivuorentie 2, PL 5, 26101 Rauma